EDUKACIJA SWISS AID u organizaciji Ureda UNICEF-a za Hrvatsku

Facebook
Twitter
LinkedIn

Udruga Roma Korak po Korak je, zajedno s predstavnicima potencijalnih partnerskih organizacija,  sudjelovala u EDUKACIJI SWISS AID kako bi se adekvatno pripremila za predstojeći natječaj u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Edukacija je bila organizirana u prostorijama Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, a trajala je dva dana, 7. i 8. Studenog 2017.

U ime Udruge na edukaciji su sudjelovali predsjednik Udruge gosp. Franjo Horvat i tajnik Vijeća gosp. Shahidul Islam.   Ravnateljica Knjižnice i čitaonice ,,Fran Galović’’ Koprivnica dr. sc. Dijana Sabolović-Krajina i Tamara Banjeglav iz Pučkog otvorenog učilišta sudjelovale su na edukaciji u ulozi potencijalnih partnera.

U ime Ureda UNICEF-a za Hrvatsku navedenu edukaciju je organizirala gđa Lidija Gamulin i gđa Ana Tkalec Barić, a samu edukaciju je vodila gđa Andrijana Parić, članica uprave i viša stručnjakinja konzultantske tvrtke Razbor d.o.o. iz Zagreba.

Prvi dan se edukacija odvijala u periodu od 10:00 do 16:30, uz pauze za kavu i pauzu za ručak (usluge cateringa) u prostorijama Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, a drugi dan se edukacija odvijala u periodu od 09:30 do 16:30. Predstavnice Ureda UNICEF-a za Hrvatsku su tijekom cijelog procesa edukacije bile prisutne kako bi pratile tijek edukacije i davanjem potrebnih informacija doprinijele uspješnom završetku edukacije.